Halstrad pilgrimsmussla med gremolata

Betyg 3.6 av 5.
41 personer har röstat
1
Halstrad pilgrimsmussla med gremolata

Festliga musslor som passar både till förrätt och buffé. Halstrade pilgrimsmusslor smaksatta med citron och vitlök är lätt att tillaga och serveras med härlig Gremolata.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Halstrad pilgrimsmussla med gremolata

Ingredienser

4 portioner
1 citron
1 dl olivolja
1 finhackad vitlöksklyfta
1 dl finskuren persilja
1 krm salt
1/2 tsk malen svartpeppar
16 pilgrimsmusslor
smör till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
41 personer har röstat

Kommentar

Väldigt god förrätt eller till en buffé och enkelt att laga. Mina vänner tyckte att det var jättegott!

Anna

2008-01-11

Testa liknande recept

Pilgrimsmussla med tomatsallad och getost
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Halstrade pilgrimsmusslor med tomat och avokado
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och pilgrimstartar
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pilgrimsmussla i sitt skal
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjur med grönsaksnudlar och vitlöksdressing
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga