Halstrade marinerade pilgrimsmusslor med grape och avokado

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Halstrade marinerade pilgrimsmusslor med grape och avokado

Halstrade marinerade pilgrimsmusslor med grape och avokado är en utsökt och mycket vacker förrätt med syrliga smaker av lime och grapefrukt som mildras av den lena avokadon. Servera gärna i vinglas.

Halstrade marinerade pilgrimsmusslor med grape och avokado

Ingredienser

4 portioner
200 g  pilgrimsmusslor
1   blodgrape
1   lime
2 msk  olivolja
1/2 msk  strösocker
1/2   spansk peppar
2   avokado
65 g  röd mangold

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi989 KJ / 236 kCal

Testa liknande recept

Halstrad pilgrimsmussla med gremolata
Betyg 3.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pilgrimsmussla med tomatsallad och getost
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrade pilgrimsmusslor med tomat och avokado
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Förföriskt goda pilgrimsmusslor
Betyg 4.6 av 5.
266 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjur med grönsaksnudlar och vitlöksdressing
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga