Salade fruits de mer

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Salade fruits de mer

Salade fruits de mer ska du bjuda dina vänner som älskar musslor på. Blåmusslor, grönmusslor och pilgrimsmusslor steks i olivolja med vitlök, citronjuice och persilja och blir oerhört goda serverade med färskt bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Salade fruits de mer

Ingredienser

6 portioner
2   vitlöksklyftor
1   stor knippa bladpersilja (à ca 50 g)
2 l  vatten
salt
2   paket, frysta tinade blåmusslor utan skal (à 200 g) eller seafood mix (2 paket musslor motsvarar ca 500 g seafoodmix)
1   paket frysta, tinade grönmussla med skal (à 400 g)
150 g  pilgrimsmusslor (frysta eller färska)
1/2 dl  olivolja
2   citroner
flingsalt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg, men kontrollera innehållet om seafoodmix används (ägg och ev vete kan förekomma).

Gör så här

Receptet är avsett för 6 port.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Musslor »samfaina«
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Linguine med blåmusslor och körsbärstomater
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Musselgryta med sötpotatis och kokosgrädde
Betyg 4.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad pilgrimsmussla med gremolata
Betyg 3.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga