Salade fruits de mer

Salade fruits de mer ska du bjuda dina vänner som älskar musslor på. Blåmusslor, grönmusslor och pilgrimsmusslor steks i olivolja med vitlök, citronjuice och persilja och blir oerhört goda serverade med färskt bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Ingredienser
6 portioner
2 vitlöksklyftor
1 stor knippa bladpersilja (à ca 50 g)
2 l vatten
salt
2 paket, frysta tinade blåmusslor utan skal (à 200 g) eller seafood mix (2 paket musslor motsvarar ca 500 g seafoodmix)
1 paket frysta, tinade grönmussla med skal (à 400 g)
150 g pilgrimsmusslor (frysta eller färska)
1/2 dl olivolja
2 citroner
flingsalt
svartpeppar
För alla
Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg, men kontrollera innehållet om seafoodmix används (ägg och ev vete kan förekomma).
Gör så här
Receptet är avsett för 6 port.
Har du lagat receptet?
Kommentarer