Salade fruits de mer

Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Salade fruits de mer

Salade fruits de mer ska du bjuda dina vänner som älskar musslor på. Blåmusslor, grönmusslor och pilgrimsmusslor steks i olivolja med vitlök, citronjuice och persilja och blir oerhört goda serverade med färskt bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Salade fruits de mer

Ingredienser

6 portioner
2 vitlöksklyftor
1 stor knippa bladpersilja (à ca 50 g)
2 l vatten
salt
2 paket, frysta tinade blåmusslor utan skal (à 200 g) eller seafood mix (2 paket musslor motsvarar ca 500 g seafoodmix)
1 paket frysta, tinade grönmussla med skal (à 400 g)
150 g pilgrimsmusslor (frysta eller färska)
1/2 dl olivolja
2 citroner
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Receptet är avsett för 6 port.
00:03:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Musslor »samfaina«
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Linguine med blåmusslor och körsbärstomater
Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Musselgryta med sötpotatis och kokosgrädde
Betyg 4.2 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad pilgrimsmussla med gremolata
Betyg 3.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad