Halstrad tonfisk ”Nicoise”

Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
1
Halstrad tonfisk ”Nicoise”

Halstrad tonfisk ”Nicoise” är en fantastisk fiskrätt där stekt tonfisk serveras med en matig sallad bestående av bland annat potatis, ägg, haricots verts, rödlök och basilika. I salladen blandar du en sötsyrlig vinägrettdressing, gjord på dijonsenap och honung, som passar perfekt till den läckra fisken!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2014

Halstrad tonfisk ”Nicoise”

Ingredienser

4 portioner
560 g  vit tonfisk
900 g  potatis
150 g  haricots verts (bönor)
3   ägg
1 msk  dijonsenap
1 tsk  flytande honung
1 msk  äppelcider- eller vitvinsvinäger
3 msk  olivolja
salt och peppar
1   rödlök
1/2   kruka basilika

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat

Kommentar

Detta var ingen höjdare. Torrt och tråkigt.

Annette

2014-06-03

Näringsvärde per portion

Energi2323 KJ / 554 kCal
Fett21.1 g
Kolhydrater44.6 g
Protein43.1 g

Testa liknande recept

Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kalorisnål tonfiskröra med bönor och sardeller
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisk niçoise
Betyg 2.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisksallad provencale
Betyg 2.8 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad tonfisk med paprikapesto
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lätthalstrad tonfisk med tapenadepotatissallad
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga