Halstrad tonfisk ”Nicoise”
Halstrad tonfisk ”Nicoise” är en fantastisk fiskrätt där stekt tonfisk serveras med en matig sallad bestående av bland annat potatis, ägg, haricots verts, rödlök och basilika. I salladen blandar du en sötsyrlig vinägrettdressing, gjord på dijonsenap och honung, som passar perfekt till den läckra fisken!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2014
Ingredienser
4 portioner
560 g vit tonfisk
900 g potatis
150 g haricots verts (bönor)
3 ägg
1 msk dijonsenap
1 tsk flytande honung
1 msk äppelcider- eller vitvinsvinäger
3 msk olivolja
salt
peppar
1 rödlök
1/2 kruka basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2323 KJ / 554 kCal
Fett21.1 g
Kolhydrater44.6 g
Protein43.1 g
Kommentar
Detta var ingen höjdare. Torrt och tråkigt.
Annette
2014-06-03