Halstrad tonfisk med grönärtguacamole

39
0
Halstrad tonfisk med grönärtguacamole

Här bjuder vi på ett färggrant och mycket välsmakande fiskrecept där en delikat vit tonfisk halstras i en stekpanna. Som tillbehör serveras en läcker grönärtguacamole som får extra sting av lime och röd peppar, nykokt potatis och en fräsch sallad. Låt det väl smaka!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2015

Halstrad tonfisk med grönärtguacamole

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
1 msk olivolja
salt och peppar

Guacamole

250 g gröna ärtor
2 msk olivolja
1/2 påse salladslök (à 125 g)
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 röd peppar
1 lime

Till servering

2 hjärtsallad
560 g vit tonfisk

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

39

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2206 KJ / 528 kCal
Fett 17 g
Salt 2 g
Kolhydrater 47 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden