Halstrad tonfisk med citron och parmesankräm

Halstrad tonfisk passar lika bra en vardag som helg. Krämen gör du på smetana, parmesan och citroncest. Tonfisken steker du snabbt innan servering för att behålla den fina rosa färgen i mitten. Servera sedan tonfisken med kokt potatis, citron- och parmesankräm och en sallad på romansallad och körsbärstomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2018

Ingredienser
För alla
Rätten är fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer