Halstrad Röding med ljummen gurk- och dill olja

104
0
Halstrad Röding med ljummen gurk- och dill olja

Fisken i fokus. Här får råvaran tala sitt tydliga språk. När du halstrar röding så skapas en balans mellan fiskens naturliga sötma och samtidigt runda och feta smak. Frisk krispig gurka, dill och olivolja är en fantastisk kombination som ger en extra dimension. Toppa med citrus.

Skriv ut
Halstrad Röding med ljummen gurk- och dill olja

Ingredienser

4 portioner
1
färsk röding eller filéer (1 hel röding motsvarar 2 filéer)
1 st
gurka
1
kruka dill
1 dl
olivolja
1
citron

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

104

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1465 KJ / 350 kCal
Fett 26.3 g
Salt 0.15 g
Kolhydrater 2.7 g
Protein 26 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept