Halstrad Röding med ljummen gurk- och dill olja

Betyg 3.3 av 5.
104 personer har röstat
0
Halstrad Röding med ljummen gurk- och dill olja

Fisken i fokus. Här får råvaran tala sitt tydliga språk. När du halstrar röding så skapas en balans mellan fiskens naturliga sötma och samtidigt runda och feta smak. Frisk krispig gurka, dill och olivolja är en fantastisk kombination som ger en extra dimension. Toppa med citrus.

Halstrad Röding med ljummen gurk- och dill olja

Ingredienser

4 portioner
1 färsk röding eller filéer (1 hel röding motsvarar 2 filéer)
1 st gurka
1 kruka dill
1 dl olivolja
1 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
104 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1465 KJ / 350 kCal
Fett26.3 g
Salt0.15 g
Kolhydrater2.7 g
Protein26 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Röding med mandelpotatis och dillbrynt smör
Betyg 3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel grillad röding
Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Röding med flötgröt
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Fiskfilé med saffranssmör
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga