Röding med mandelpotatis och dillbrynt smör är en riktigt god fiskrätt med smak av dill och vitpeppar. Servera med sockerärter och gärna en citronskiva.
Ingredienser
4 portioner
4 portionsfilèer röding
1 tsk salt
3/4 krm vitpeppar
700 g mandelpotatis
1 knippe dill
50 g smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 2.9 av 5.
2727 personer har röstat
3 st
Kommentarer
Enkelt att laga. smaken påminner om kräftor. Ta gärna en citronklyfta per portion.
Kenneth
2007-09-04
Mandelpotatis kokar lätt sönder men om man lägger potatisen i kallt vatten och låter det koka upp, stänger av plattan och låter kastrullen stå kvar tills potatisen är kokt så håller den.
Monica
2003-08-13
Lättlagat och mycket gott ta gärna med en citron för smakbrytnig
Kommentarer
Enkelt att laga. smaken påminner om kräftor. Ta gärna en citronklyfta per portion.
Kenneth
2007-09-04Mandelpotatis kokar lätt sönder men om man lägger potatisen i kallt vatten och låter det koka upp, stänger av plattan och låter kastrullen stå kvar tills potatisen är kokt så håller den.
Monica
2003-08-13Lättlagat och mycket gott ta gärna med en citron för smakbrytnig
Ann
2002-08-07