Röding med mandelpotatis och dillbrynt smör är en riktigt god fiskrätt med smak av dill och vitpeppar. Servera med sockerärter och gärna en citronskiva.
Ingredienser
4 portioner
4
portionsfilèer röding
1
tsk
salt
3/4
krm
vitpeppar
700
g
mandelpotatis
1
knippe dill
50
g
smör eller margarin
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
26
3 st
Kommentarer
Kenneth
2007-09-04
Enkelt att laga. smaken påminner om kräftor. Ta gärna en citronklyfta per portion.
Monica
2003-08-13
Mandelpotatis kokar lätt sönder men om man lägger potatisen i kallt vatten och låter det koka upp, stänger av plattan och låter kastrullen stå kvar tills potatisen är kokt så håller den.
Ann
2002-08-07
Lättlagat och mycket gott ta gärna med en citron för smakbrytnig
Kommentarer
Kenneth
2007-09-04Enkelt att laga. smaken påminner om kräftor. Ta gärna en citronklyfta per portion.
Monica
2003-08-13Mandelpotatis kokar lätt sönder men om man lägger potatisen i kallt vatten och låter det koka upp, stänger av plattan och låter kastrullen stå kvar tills potatisen är kokt så håller den.
Ann
2002-08-07Lättlagat och mycket gott ta gärna med en citron för smakbrytnig