Halstrad röding med dill- och ansjovissås

Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
0
Halstrad röding med dill- och ansjovissås

Servera halstrad röding med dill- och ansjovissås och du får en garanterad smakupplevelse. Här är det såsen som gör det lilla extra då hackad ansjovis och dill blandas med crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Enkelt och ett självklart tillbehör. Avnjut ihop med fisk, potatis och citronklyftor.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2015

Halstrad röding med dill- och ansjovissås

Ingredienser

2 portioner
450 g amandinepotatis
1 burk ansjovisfiléer (à 55 g)
1 ask dill (à 20 g)
1 dl crème fraiche
salt
peppar
1 citron
150 g salladsärtor
300 g rödingfilé
1/2 tsk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2801 KJ / 671 kCal
Fett34.3 g
Salt3.87 g
Kolhydrater45.8 g
Protein40 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Färskostfylld röding med kantareller och pepparrot
Betyg 3.4 av 5.
109 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gravad röding med västerbottenmousse
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Röding i paket med örter och pepparrotsgräddfil
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad röding med rostad selleripuré
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Halstrad röding med gräslökshollandaise
Betyg 3.2 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga