Halstrad röding med dill- och ansjovissås

22
0
Halstrad röding med dill- och ansjovissås

Servera halstrad röding med dill- och ansjovissås och du får en garanterad smakupplevelse. Här är det såsen som gör det lilla extra då hackad ansjovis och dill blandas med crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Enkelt och ett självklart tillbehör. Avnjut ihop med fisk, potatis och citronklyftor.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2015

Halstrad röding med dill- och ansjovissås

Ingredienser

2 portioner
450 g amandinepotatis
1 burk ansjovisfiléer (à 55 g)
1 ask dill (à 20 g)
1 dl crème fraiche
salt och peppar
1 citron
150 g salladsärtor
300 g rödingfilé
1/2 tsk olja

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2801 KJ / 671 kCal
Fett 34.3 g
Salt 3.87 g
Kolhydrater 45.8 g
Protein 40 g
Läs mer om näringsvärden