Räksallad med ansjoviskvarg

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Räksallad med ansjoviskvarg

Du kan tillaga den här lättare lunchen med två läckerheter från havet; räkor och ansjovis. Spröd sallad läggs som en bädd på tallriken och täcks sedan av räkor, ägg och potatis och slutligen krämig ansjoviskvarg.

Räksallad med ansjoviskvarg

Ingredienser

4 portioner
1   påse färdig sallad (gärna skärgårdssallad)
300 g  amandinepotatis
4   ägg
100 g  ansjovisfiléer
2 dl  kvarg (10 %)
1/2   kruka gräslök
200 g  skalade räkor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Thailändsk sallad med olika fiskar
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räkcheesecake
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med skärgårdsröra
Betyg 3.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skagentårta
Betyg 3.5 av 5.
72 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dilliga gurksnittar
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad röding med dill- och ansjovissås
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga