Räksallad med ansjoviskvarg

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Räksallad med ansjoviskvarg

Du kan tillaga den här lättare lunchen med två läckerheter från havet; räkor och ansjovis. Spröd sallad läggs som en bädd på tallriken och täcks sedan av räkor, ägg och potatis och slutligen krämig ansjoviskvarg.

Räksallad med ansjoviskvarg

Ingredienser

4 portioner
1   påse färdig sallad (gärna skärgårdssallad)
300 g  amandinepotatis
4   ägg
100 g  ansjovisfiléer
2 dl  kvarg (10 %)
1/2   kruka gräslök
200 g  skalade räkor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsrulle med skärgårdsröra
Betyg 3.3 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ljummen sallad med getostcrème
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dilliga gurksnittar
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkor i pesto med rostad potatis
Betyg 3.5 av 5.
128 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurs- och potatisgalette
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Halstrad röding med dill- och ansjovissås
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga