Räksallad med ansjoviskvarg
![Räksallad med ansjoviskvarg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16867/cf_259/raksallad_med_ansjoviskvarg.jpg)
Du kan tillaga den här lättare lunchen med två läckerheter från havet; räkor och ansjovis. Spröd sallad läggs som en bädd på tallriken och täcks sedan av räkor, ägg och potatis och slutligen krämig ansjoviskvarg.
![Räksallad med ansjoviskvarg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16867/cf_259/raksallad_med_ansjoviskvarg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 påse färdig sallad (gärna skärgårdssallad)
300 g amandinepotatis
4 ägg
100 g ansjovisfiléer
2 dl kvarg (10 %)
1/2 kruka gräslök
200 g skalade räkor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer