Halstrad pilgrimsmussla med gremolata

Betyg 3.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Halstrad pilgrimsmussla med gremolata

Festliga musslor som passar både till förrätt och buffé. Halstrade pilgrimsmusslor smaksatta med citron och vitlök är lätt att tillaga och serveras med härlig Gremolata.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Halstrad pilgrimsmussla med gremolata

Ingredienser

4 portioner
1 citron
1 dl olivolja
1 finhackad vitlöksklyfta
1 dl finskuren persilja
1 krm salt
1/2 tsk malen svartpeppar
16 pilgrimsmusslor
smör till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Väldigt god förrätt eller till en buffé och enkelt att laga. Mina vänner tyckte att det var jättegott!

    Anna

Testa liknande recept

  • Tomat- och pilgrimstartar
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pilgrimsmussla i sitt skal
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad