Gremolata är ett fräscht och nyttigt tillbehör gjort på hackad persilja, vitlök, olja och citronskal. Passar utmärkt som fyllning i kyckling, i grytor eller som ett uppfriskande och gott tillbehör till fisk eller kött.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2018
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Jeanette
2022-06-03Receptet och tipset skiljer ju sig helt åt i mängd, vad avser tipset? Om man vill ha mycket mer smak eller är det en helt annan röra?
Redaktionen ICAse
2022-06-03Hej Jeanette! Det är tips på en variant av gremolata. Hoppas det smakar! Hälsningar Michelle
Rikard
2022-04-30Alldeles för mycket vitlök till så lite gremolata, och alldeles för lite zest. En STOR citron räckte inte
Mikaela
2021-07-15Det här är ju ett helt annat recept, under Tips. Låter met rimligt.