Den cypriotiska ”gnisselosten” halloumi blir här till en krispigt god panering runt möra lårfiléer av kyckling. Till den halloumipanerade kycklingen passar det perfekt med en matig grönsallad av avokado, broccoli, rädisor, gröna bönor och spenat. Fräscht värre!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2017
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Astrid
2017-04-19Mycket enkel att göra vegetarisk. Jag tog quornfiléer och följde receptet i övrigt. Eventuellt kan det vara gott med en sås till typ tsatsiki. Vi testade det och tyckte att det också var gott. En fräsch och fin bjudrätt till vår och sommar!
Åsa
2017-03-08Väldigt gott, tog kycklingfilé istället och skar i bitar. Risotto till. Övertygad om att kycklingbitarna funkar bra på buffébordet också.
Stefan
2017-02-25Fräscht. Lade till grön sparris och stekte med citronklyftorna. Hade 350 g kycklinglårfile i frysen och anpassade mängderna till det med det blev tomt på fatet delat på två. En rätt att laga fler gånger.