Här steks halloumin gyllenbrun, och serveras tillsammans med spenat som fått tillagas i en härlig thai satay curry, och passar utmärkt ihop med kokt ris. Vi önskar dig en enkel och smakrik vegomåltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2023
Läs noga ingrediensförteckningen på grytbasen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Så gott! Jag tillsatte 2,5 dl matlagningsgrädde och en liten skvätt vatten för att få det lite mer ”såsigt”. Hade även i lite soya. Vart otroligt gott!
Cassandra
2023-04-15Gott och snabblagat! Hade i lite curry som blev ett bra komplement.
Gabriella
2023-03-12Är känslig för stark mat, men detta är riktigt gott! Jag tar dubbelt så mycket tomat vilket dämpar hettan något.
Sofie
2023-03-07