Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor
![Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34906/cf_259/grillad_halloumi_med_paprikadressing_och_solroskarnor.jpg)
Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor är en vacker och mumsig sallad som passar utmärkt både som förrätt eller som tillbehör till grillat kött.
![Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34906/cf_259/grillad_halloumi_med_paprikadressing_och_solroskarnor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 dl solroskärnor
2 halloumi (à 200 g)
65 g babyspenat
Paprikadressing
2 grillade paprikor
2 msk rödvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
4 msk olivolja
salt och svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer