Halloumi och morotsbiffar i långpanna

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
4
Halloumi och morotsbiffar i långpanna

Ett supersmidigt sätt att tillaga halloumi- och morotsbiffar är att göra dem i en ugnsform i ugnen. Servera biffarna med en smakrik dipp av gräddfil, dijon och sriracha. Ris och broccoli är gott till också.

Halloumi och morotsbiffar i långpanna

Ingredienser

4 portioner
250 g  morötter (250 g motsvarar ca 3 st)
1   förp halloumi eller grillost (à 200 g)
2   ägg
3/4 dl  ströbröd
1/2 tsk  chiliflakes
1 tsk  spiskummin
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
olja
4   port ris

Dipp

3 dl  gräddfil
1/2 msk  dijonsenap
1 tsk  srirachasås
250 g  broccoli

För alla

Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd av vetestärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av halloumi och gräddfil.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

mums, sågspån i ugn, vilka bra recept ni har

Sebastian

2024-06-25

Blandade i tandoori masala krydda, det blev mumsigt! Blev för menlöst när jag gjorde som det stod.....

Maria

2024-02-12

Ingen i vår familj tyckte om biffen, tyvärr. Dippen på föreslagna ingredienser är inte något för oss heller. Blev besviken men nu vet jag mer om min familjs smaker

Mariana

2024-02-01

Näringsvärde per portion

Energi2508 KJ / 599 kCal
Fett26 g
Salt3.2 g
Kolhydrater63 g
Protein26 g

Testa liknande recept

Morots- och halloumibiffar
Betyg 4.4 av 5.
1206 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumifries
Betyg 4.4 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morots- och halloumibiffar med oreganokräm
Betyg 4.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumi- och sötpotatisbiffar
Betyg 4.2 av 5.
106 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgur- och halloumifritters med pestokräm
Betyg 3.7 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotsbiffar med dillkräm
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga