Halloumi och morotsbiffar i långpanna

Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
6
Halloumi och morotsbiffar i långpanna

Ett supersmidigt sätt att tillaga halloumi- och morotsbiffar är att göra dem i en ugnsform i ugnen. Servera biffarna med en smakrik dipp av gräddfil, dijon och sriracha. Ris och broccoli är gott till också.

Halloumi och morotsbiffar i långpanna

Ingredienser

4 portioner
250 g  morötter (250 g motsvarar ca 3 st)
1   förp halloumi eller grillost (à 200 g)
2   ägg
3/4 dl  ströbröd
1/2 tsk  chiliflakes
1 tsk  spiskummin
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
olja
4   port ris

Dipp

3 dl  gräddfil
1/2 msk  dijonsenap
1 tsk  srirachasås
250 g  broccoli

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Gott och fräscht. Möjligen kanske mer salt eller något för att höja halloumi-smaken. Mer ost skadar iofs aldrig. 😋

Peter

2024-08-11

Vi tyckte det blev riktigt gott , saftiga goda biffar

Ingrid

2024-08-10

mums, sågspån i ugn, vilka bra recept ni har

Sebastian

2024-06-25

Näringsvärde per portion

Energi2508 KJ / 599 kCal
Fett26 g
Salt3.2 g
Kolhydrater63 g
Protein26 g

Testa liknande recept

Morots- och halloumibiffar
Betyg 4.4 av 5.
1219 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumifries
Betyg 4.4 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumi- och sötpotatisbiffar
Betyg 4.2 av 5.
106 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgur- och halloumifritters med pestokräm
Betyg 3.7 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morots- och halloumibiffar med oreganokräm
Betyg 4.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotsbiffar med dillkräm
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga