Dessa plättar brukar gå hem både bland stora och små. Servera dem med en sallad och kanske lite bacon för en superbra vardagsrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Bra vardagsrecept. Smeten höll ihop fint. Passade bra med vaniljkeso o bacon. Ordentligt mättande. Gick förhållandevis snabbt. Tror nog att jag kommer göra igen. De var ganska ”milda” i smaken.
Marie
2023-01-12Jag tog bara glutenfritt mjöl och så körde jag broccolin i en blender först när de nästan hade tinat färdigt. Det fu kade jättebra! ✌️
Angelika
2022-09-21Riktigt gott recept. Tog bort grahamsmjölet och körde vetemjöl som enda mjölsort. Körde lingon, bacon och rostad broccoli som tillbehör.
Jessica
2022-09-11