Hällefilé med champinjoner och pepparrot

Betyg 2.4 av 5.
25 personer har röstat
0
Hällefilé med champinjoner och pepparrot

Snabblagad rätt med utomordentligt välsmakande ingredienser. Hällefilé kokas ihop med champinjoner och citronjuice och får en konsistens som smälter i munnen. Fisken läggs vackert på tallriken och toppas med gräslök och riven pepparrot.

Hällefilé med champinjoner och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
150 g  champinjoner
2 msk  olivolja
salt och peppar
1 dl  vatten
1/2 dl  nypressad citronjuice
600 g  hällefilé eller annan plattfisk
1   kruka färsk gräslök

Till servering

1 dl  riven färsk pepparrot
1   citron
kokt potatis
grönsallad

Gör så här

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
25 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2073 KJ / 496 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Hällefilé med vitlökschampinjoner
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsrullar med kryddigt hack
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svamp- och löktoast med ägg och sikrom
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé med persiljerotspuré, pepparrot & lax
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tacos på svenska
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga