Tunnbrödsrullar med kryddigt hack
Bred på en god blandning av bland annat hackade räkor, koriander, pepparrot, champinjoner och paprika på tunnbröden. Rulla sedan ihop dem och du har ett par härliga tunnbrödsrullar att ta med på picknicken!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2003
Ingredienser
4 portioner
1/2 purjolök (den vita delen)
1 röd paprika
150 g champinjoner
1 kruka koriander
400 g frysta skalade räkor (tinade)
1 burk böngroddar (à 400 g)
salt
kajennpeppar
2 msk olja
2 msk riven pepparrot
1 msk soja
1/2 dl honung
4 stora skivor tunnbröd
För alla
Gluten ingår. Innehåller inte mjölk eller ägg, under förutsättning att man väljer bröd utan dessa ingredienser.
Gör så här
Tips
Som dekoration kan det vara trevligt att knyta lite bast eller steksnöre runt rullarna.
Har du lagat receptet?
Kommentarer