Grillad makrill med grillad romansallad och picklade champinjoner

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Grillad makrill med grillad romansallad och picklade champinjoner

I detta grillrecept hittar du härliga och somriga smaker. Som de sötsyrliga champinjonerna som får dra i ättikslag och majonnäsen med lite sting av pepparrot som passar perfekt till den grillade makrillen. Testa också att grilla snackgurkorna och romansalladen, det blir gott och annorlunda.

Grillad makrill med grillad romansallad och picklade champinjoner

Ingredienser

4 portioner

Picklade champinjoner

1/2 dl  ättika (12%)
1 dl  strösocker
1 1/2 dl  vatten
2 krm  salt
250 g  champinjoner (gärna pärlchampinjoner)

Pepparrotsmajonnäs

4 msk  färsk riven pepparrot
1   kruka persilja
2 dl  majonnäs

Grönsaker och fisk

4   snackgurkor
2   romansalladshuvuden
4   makrillfiléer
2 msk  olja
salt
svartpeppar

Till servering

kokt färskpotatis

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad makrill med potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad makrill med rostad grekisk sallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gravad makrill
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Rökt makrill med dilldressing
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga