Grillad makrill med grillad romansallad och picklade champinjoner

0
0
Grillad makrill med grillad romansallad och picklade champinjoner

I detta grillrecept hittar du härliga och somriga smaker. Som de sötsyrliga champinjonerna som får dra i ättikslag och majonnäsen med lite sting av pepparrot som passar perfekt till den grillade makrillen. Testa också att grilla snackgurkorna och romansalladen, det blir gott och annorlunda.

Skriv ut
Grillad makrill med grillad romansallad och picklade champinjoner

Ingredienser

4 portioner

Picklade champinjoner

1/2 dl
ättika (12%)
1 dl
strösocker
1 1/2 dl
vatten
2 krm
salt
250 g
champinjoner (gärna pärlchampinjoner)

Pepparrotsmajonnäs

4 msk
färsk riven pepparrot
1
kruka persilja
2 dl
majonnäs

Grönsaker och fisk

4
snackgurkor
2
romansalladshuvuden
4
makrillfiléer
2 msk
olja
-
salt
-
svartpeppar

Till servering

kokt färskpotatis

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer