Dim Sum

Betyg 2.8 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dim Sum

Goda knyten som innehåller kyckling, purjolök och sesamolja. Knytena ångkokas och får en god och lätt känsla. En god sojasås med sesamfrön, kajennpeppar och sirap är ett suveränt tillbehör!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Dim Sum

Ingredienser

4 portioner
32 Dim Sum-plattor (kallas även för gyoza-plattor, finns att köpa i affärer med välsorterad asiatisk avd.)

Färs

2 kycklingfiléer
2 msk finhackad purjolök
2 msk sesamolja
1 tsk vitpeppar
1 msk japansk soja

Man du- sås

4 msk japansk soja
2 tsk sesamolja
2 msk ättiksprit
4 msk ljus sirap
2 tsk kajennpeppar
1 tsk rostade sesamfrön

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.39 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ångkokta dumplings
Betyg 2.8 av 5.291 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Katsu chicken dumplings
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Soup dumplings Xiaolongbao
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära
Betyg 4.7 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Wontonsoppa med kantareller och pepparrot
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Dumplings med kyckling, ingefära och hoisinsås
Betyg 3.6 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad