Katsu chicken dumplings
Vik egna dumplings och fyll dem med kyckling smaksatt med ingefära, sesam, salladslök och soja. Använd färdiga wontonplattor som deg; du hittar dem i frysdisken. Stek dina dumplings och servera dem sedan i katsu currysås. Middagen är serverad!
Ingredienser
4 portioner
2 vitlöksklyftor
1 msk färsk riven ingefära
3 salladslökar
350 g kycklingfilé
3/4 tsk salt
1 msk sesamolja
1 msk japansk soja
1 tsk majsstärkelse
spritspåse
Vetemjölslim
4 tsk vetemjöl
4 tsk vatten
ca 40 frysta wonton-plattor
1 förp katsu curry cooking sås (à 370 g)
4 msk olja
1 kruka koriander
Till servering
gärna strimlade grönsaker stekta i olja, kryddade med salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer