Katsu chicken dumplings

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Katsu chicken dumplings

Vik egna dumplings och fyll dem med kyckling smaksatt med ingefära, sesam, salladslök och soja. Använd färdiga wontonplattor som deg; du hittar dem i frysdisken. Stek dina dumplings och servera dem sedan i katsu currysås. Middagen är serverad!

Katsu chicken dumplings

Ingredienser

4 portioner
2   vitlöksklyftor
1 msk  färsk riven ingefära
3   salladslökar
350 g  kycklingfilé
3/4 tsk  salt
1 msk  sesamolja
1 msk  japansk soja
1 tsk  majsstärkelse
spritspåse

Vetemjölslim

4 tsk  vetemjöl
4 tsk  vatten
ca 40   frysta wonton-plattor
1   förp katsu curry cooking sås (à 370 g)
4 msk  olja
1   kruka koriander

Till servering

gärna strimlade grönsaker stekta i olja, kryddade med salt och peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i såsbasen och wontonplattorna.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.

Gör så här

Tips

Koka dumplingarna i grönsaksbuljong i stället för vatten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Enkel Pad thai
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dumplings med kyckling, ingefära och hoisinsås
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wontonsoppa med kantareller och pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smashed sötpotatis med parmesan
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ugnsbakad hel halloumi med indisk tomatsås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatishögar med parmesan och mayo
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga