Katsu chicken dumplings

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Katsu chicken dumplings

Vik egna dumplings och fyll dem med kyckling smaksatt med ingefära, sesam, salladslök och soja. Använd färdiga wontonplattor som deg; du hittar dem i frysdisken. Stek dina dumplings och servera dem sedan i katsu currysås. Middagen är serverad!

Katsu chicken dumplings

Ingredienser

4 portioner
2   vitlöksklyftor
1 msk  färsk riven ingefära
3   salladslökar
350 g  kycklingfilé
3/4 tsk  salt
1 msk  sesamolja
1 msk  japansk soja
1 tsk  majsstärkelse
spritspåse

Vetemjölslim

4 tsk  vetemjöl
4 tsk  vatten
ca 40   frysta wonton-plattor
1   förp katsu curry cooking sås (à 370 g)
4 msk  olja
1   kruka koriander

Till servering

gärna strimlade grönsaker stekta i olja, kryddade med salt och peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i såsbasen och wontonplattorna.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.

Gör så här

Tips

Koka dumplingarna i grönsaksbuljong i stället för vatten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Enkel Pad thai
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smashed sötpotatis med parmesan
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Potatishögar med parmesan och mayo
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad hel halloumi med indisk tomatsås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nöt- och chokladtårta
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Små smörgåstårtor
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga