En välsmakande gulasch på blandfärs passar hösten till och även fast du gör den från grunden så är det en snabblagad rätt. Servera med nykokt ris, fräsch paprika och crème fraiche och du har en rätt som värmer hela familjen. Strössla över lite färsk persilja och du är hemma.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott men inte så mycket vätska och tillsätter gärna ett lagerblad för fylligare smak.
Emelie
2022-05-25La till lite balsamvinäger för balans samt chilipeppar. Helt ok med tanke på tidsmässigt
Anna
2022-04-03Enkelt att slänga ihop! Behöver absolut chilipulver till. Uppskattat av alla i familjen.
Rebecca
2022-01-13