I det här receptet gör du en välsmakande gulasch med nötfärs som ingrediens. En mustig gryta som värmer hela kroppen. Gulaschen får sjuda till sig med välsmakande kryddor som vitlök, kummin och paprika. Servera gulaschen med nykokt ris, fräsch isbergssallad och en klick gräddfil.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Smakade mest kummin.
Maria
2022-02-02Riktigt gott tyckte hela familjen! Jag skulle dock skära paprikan i mindre bitar nästa gång.
Jonas
2016-03-01