En härligt mustig gulasch på nötfärs som smakar som ett långkok men tillagas i ett nafs. Grytan är full av härliga smaker från kummin, persilja och tomat. Paprikorna tillför både sötma, färg och en massa nyttiga vitaminer. Servera gulaschen med fluffigt ris, en klick frisk crème fraiche och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktiosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan inte kallas gulasch, snarare smaklös köttfärssås. Saknas inte något, eller så receptet felaktig?
Gunilla
2023-02-07Väldigt missvisande att kalla det här för gulasch. Men helt ok som köttfärssås med ris.
Amona
2022-10-03Stående i vår matplanering. Gott!
Jenny
2018-06-28