Krämig fisksoppa med potatis

Denna gula fisksoppa med len och krämig smak är enkel att laga. Koka bara potatis och morötter i buljong och mixa innan du avrundar med grädde och lägger till den färska fisken. Servera med dill, gräslök eller timjan och såklart en riktigt god ostmacka!

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1394 KJ / 333 kCal
Fett11 g
Salt3.17 g
Kolhydrater28 g
Protein28 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
14 stKör gärna i lite spenat det blir 👍
Stefan
Smakrik och god
Roland
Mycket mild kryddning men annars ett gott recept! Jag lät bitarna vara kvar och kryddade extra med timjan, dill, rosmarin, citron och gurkmeja för färgens skull. Sedan hade vi i tapenade med soltorkade tomater vid bordet, mycket gott! Både barn och vuxna blev mätta och nöjda!
Nina