Thaigryta med hoki och grönsaker

20
1
Thaigryta med hoki och grönsaker

Thaimat är otroligt populärt med sina många fantastiska smaker. Denna thaigryta med hoki och grönsaker är god och nyttig. Du använder bland annat filéer av fisken av hoki och thailändska wokgrönsaker, kokosmjölk, äggnudlar och lime.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2011

Thaigryta med hoki och grönsaker

Ingredienser

4 portioner
400 g hokifilé
1 msk olja
500 g wokgrönsaker Thai
4 msk frysta asiatiska kryddor
400 ml kokosmjölk
1/2 grönsaksbuljongtärning eller fond (1/2 tärning motsvarar ca 1 msk fond)
salt
4 port äggnudlar
1 lime till servering

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen/fonden. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd t ex glasnudlar eller glutenfri pasta.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i nudlarna.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

20

Kommentar

Johan

2011-04-12

Fräscht

Näringsvärde per portion

Energi 2508 KJ / 599 kCal
Läs mer om näringsvärden