Tomat- och ansjovisfisk

2
2
Tomat- och ansjovisfisk

En smakrik fiskrätt med en härlig tomatsås som får sälta från ansjovisen. Lättlagat och nyttigt middagsrecept som även passar utmärkt till matlådan ifall det skulle bli något över.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Tomat- och ansjovisfisk

Ingredienser

4 portioner
600 - 800 g vit fiskfilé (t ex hoki)
1 liten ask ansjovisfiléer (à ca 50 g)
2 1/2 dl italiensk tomatsås med crème fraiche
1 msk ströbröd
1 knippe dill

För alla

Innehåller mjölk.
Gör gluten-och äggfri: använd glutenfritt/äggfritt ströbröd och kontrollera för säkerhets skull innehållet i såsen.

Gör så här

Tips

800 g fisk är egentligen lite för mycket för fyra personer, men många uppskattar att få lite över till matlådan. Fiskpaketen ligger ofta på 400 g.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Anna

2006-09-06

Mycket gott och enkelt att tillaga.

Birgitta

2006-02-10

Snabb och smidig att laga. Det fanns en underton av kräftor som var mycket gott.

Näringsvärde per portion

Energi 1500 KJ / 360 kCal
Fett 6 g
Läs mer om näringsvärden