Torskgryta med citron
En snabblagad gryta med fisk och citron. Fiskgrytan gör du med torsk, rödlök, tomater och kryddar med citron, fiskbuljong och dill. Den goda torskgrytan serverar du med potatis och en grönsallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001
Ingredienser
4 portioner
1 pkt djupfryst torsk, sej eller hoki (à 600 g)
1 rödlök
1 msk smör eller margarin
4 tomater
1/2 citron
1 fiskbuljongtärning
2 dl vatten
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 knippe hackad dill
Till servering
potatis
grönt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag antar att det är vitpeppar då det är fisk?
Lasse
2024-01-11Hej Lasse! Här går det bra med både vit och svart. Hoppas det blev gott vilket du än valde! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-01-22Om man ska göra denna i Slow Cooker. Räcker det med 3 timmar på låg?
Lasse
2024-01-11Gott och lättlagat. Tog en hel citron och även lite dragon för att piffa till det.
Bronwen
2023-11-12