Bjud familjen på en krämig currygryta! Kyckling och lök kokas med kokosmjölk och gul curry till en härlig gryta som sprider väldoft i köket. Tillsammans med äggnudlar och de krispiga sockerärtorna som du serverar till har du en härlig asieninspirerad middag.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott, men behövs lite mer grönsaker som paprika, morot, bambuskott
Ronny
2023-02-22Ljuvligt gott! Jag tillsatte bambuskott, morötter o paprika, det blev supergott. (Måste förkoka morötter, bambuskott. Bryn strimlad paprika tillsammans med lök och kycklingfiléer.
Karin
2023-01-02Påminner om skolmat, men på goda dagar! Lite tråkigt att äta utan att man lägger till kryddor som inte står med i receptet tyvärr.
Julia
2022-08-11