Grönsakstimbaler

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Grönsakstimbaler

Grönsakstimbaler är gott att servera som tillbehör till både kött och fisk. Koka morot, spenat, broccoli eller valfri grönsak och mixa slät med grädde. Blanda med ägg och tillaga din timbal i ugn. Ett perfekt komplement till måltiden.

Grönsakstimbaler

Ingredienser

4 portioner
200 g  ansade grönsaker t ex morot, broccoli eller spenat
2 dl  vispgrädde
2   ägg
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Gott och enkelt! Går att variera med vilka grön/rotsaker som helst och med olika kryddor. Pröva att kombinera två i samma form, tex grönkål och morot!

Tomas

2021-03-29

Testa liknande recept

Smördopp med mandelpotatis, fisk och grönsaker
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quinoasallad med rökt makrill och dragondressing
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gudruns gröna lasagne
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Köttfondue med mustig buljong
Betyg 4 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön pappardelle med fetaost, morötter och valnötter
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ägg i kopp
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga