Kålrotsmos med fetaost är perfekt för dig som vill ha en variant på potatismoset. Gör moset på kålrot, potatis, gul lök, fetaost, gräslök, salt och vitpeppar. Servera det goda moset till en bit kött.
Ingredienser
4 portioner
1
kålrot (à ca 600 g)
8
potatisar (medelstora)
1
gul lök
150
g
fetaost
1
dl
gräslök (finklippt)
1/2
tsk
salt
1
krm
vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
1 st
Kommentar
Anna
2006-11-16
Ett bra recept om man vill variera potatismoset. Tänk på att kålroten tar längre tid att koka än potatis. För att undvika kålrotsklumpar i moset ska jag skära dem i lite mindre bitar nästa gång, för detta kommer jag laga fler gånger.
Kommentar
Anna
2006-11-16Ett bra recept om man vill variera potatismoset. Tänk på att kålroten tar längre tid att koka än potatis. För att undvika kålrotsklumpar i moset ska jag skära dem i lite mindre bitar nästa gång, för detta kommer jag laga fler gånger.