Grönsakspenne med grilloumi och rucolapistou är en god och grann pastarätt som tillagas på en knapp halvtimme. Servera grönsakspastan med stekt grilloumi, rucolapistou och rivna morötter. Toppa gärna med lite extra rucola.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2011
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost i stället för halloumi (finns annars halloumi med lägre laktoshalt).
Gör mjölkproteinfri: byt halloumi mot mjölkfritt alternativ, t ex tofu.
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Anna
2021-09-15Fantastiskt gott och fräscht! Missade att det skulle vara burktomater, hade bara färska, men lät dem bara koka lite längre så de mjuknade ordentligt. Hela familjen tyckte det var jättegott. Tog dock längre tid att laga än 30 min för mig.