Grönkålschips

Njut av grönkålschipsen som tilltugg, nyttiga chips eller som ett tillbehör. Grönkålschips blir härligt frasiga och krispiga när du rostar dem i ugnen med bara lite olja, salt och peppar. Pröva gärna och smaksätta oljan innan du masserar in den i kålen.

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi648 KJ / 155 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater3 g
Protein3 g
Kommentarer
18 stNågon som kan tipsa på förvaring? Hur förvaras dom på bästa sätt och hur länge isåfall? Super gott!
Kenny
Hej Kenny! De går att förvara i en rymlig burk med lock. Se till att de svalnat helt innan de placeras i burken. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
För varmt med 150 om man ska ha dem inne 25min. Sänkte värmen till 100 så funkade 25 min.
Hanna
Så gott!
Madelene
Hur då omgångar?
Helen
Smaksättning med samtal oelek mmm mycket gott
Agatha
.Hade mina inne bara 15 min. De blev brända när de var inne 25 min.
Karin
Kan man göra chipsen dagen före glöggen
Christina
Hej Christina! Grönkålschipsen är som godast och krispigast när de är nylagade men de går även att förvara i en rymlig burk med lock. Se till att de svalnat helt innan de placeras i burken. Hälsningar Lisa
ICA-köket
”Tillaga i omgångar” - vad innebär det?
Anna maria
Hej Anna Maria! Grönkålen ska ligga luftigt på plåten och måste tillagas i flera omgångar. Allt kommer sannolikt inte få plats på en plåt. Hälsningar Lisa
ICA-köket
Supergoda! Bra att hålla lite koll i ugnen :)
Elisabeth
Blev jättegott. Men sänkte temperaturen till 120 grader varmluft och hade de bara inne i ca 15 minuter.
Evelina