Härligt frasiga plättar med spenat och grön chili. Stek i rikligt med olja och låt rinna av på papper så håller de sig fina. Det syrliga limesmöret med vitlök blir pricken över i.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2013
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör och mjölk mot laktosfria produkter.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett och ersätt mjölk med havre-, ris eller sojabaserad mjölkersättning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Louise
2019-04-04Har lagat dessa plättar en gång tidigare och det blev så bra. Förbereder nu satsen till frukost i morgon. Dotter med blivande svärson från UK kommer inatt. Receptet kommer från min favorit kock. Testa hans frittata med blomkål. mums! (Yotam Ottolinghi, har varit på hans rest. ett flertal gånger i London, Magiskt). Cheers
Redaktionen
2014-05-05Hej Anna! Receptet stämmer precis som det är. Lycka till!
Anna
2014-05-04Jättegott och grymt populärt hos 1-åringen. Men ska det verkligen vara 1 msk bakpulver?