Ägg i kopp

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Ägg i kopp

Om du vill ha ett lite mer mättande mellanmål eller en lättare lunch är ägg i kopp perfekt. Fördela rökt skinka, som fått koka med lite grädde, i ugnssäkra portionsformar tillsammans med spenat. Häll sedan över ett ägg och ställ in i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Ägg i kopp

Ingredienser

4 portioner
100 g  färsk spenat
1 msk  grovhackad vitlök
olja till stekning
salt och peppar
150 g  rökt skinka
2 dl  vispgrädde
4   ägg
färskt eller rostat bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1326 KJ / 317 kCal

Testa liknande recept

Spenatsoppa med ägg och skinka
Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Omelett med tomat, skinka och parmesan
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frittata med champinjoner och skinka
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarsallad med färsk spenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matiga muffins med zucchini och fetaost
Betyg 4.2 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga