Ägg i kopp

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägg i kopp

Om du vill ha ett lite mer mättande mellanmål eller en lättare lunch är ägg i kopp perfekt. Fördela rökt skinka, som fått koka med lite grädde, i ugnssäkra portionsformar tillsammans med spenat. Häll sedan över ett ägg och ställ in i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Ägg i kopp

Ingredienser

4 portioner
100 g färsk spenat
1 msk grovhackad vitlök
olja till stekning
salt
peppar
150 g rökt skinka
2 dl vispgrädde
4 ägg
färskt eller rostat bröd till servering

Gör så här

00:03:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1326 KJ / 317 kCal

Testa liknande recept

  • Spenatsoppa med ägg och skinka
    Betyg 2.8 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Omelett med tomat, skinka och parmesan
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frittata med champinjoner och skinka
    Betyg 3.1 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matiga muffins med zucchini och fetaost
    Betyg 4.1 av 5.67 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sommarsallad med färsk spenat
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad