Funghi trifolati
Funghi trifolati är en läcker italiensk rätt för dig som älskar svamp. Du sauterar svamp, toppar med parmesanost och serverar tillsammans med surdegsbröd eller crostini. En utsökt aptitretare eller varför inte en lättare lunch?
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011
Ingredienser
För alla
Fri från gluten om lämpligt specialbröd bjuds, t ex crostini från Semper. Laktosfri om lämpligt bröd bjuds.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ, kontrollera brödet.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, eller svensk hårdost. Kontrollera brödet.
Näringsberäkningen är inkl. bröd och parmesanost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej! Vi menar faktiskt en hel vitlök i detta fallet.
Redaktionen
2011-08-31Ni menar väl en vitlöksklyfta, inte en hel vitlök?
Helen
2011-08-28