Gröna biffar gjorda på kikärtsmjöl står på kvällens meny. Ät dem med en krämig tzatziki och råstekta och krispiga haricots verts, som du kan smaksätta med lite vitlök för en bättre smakupplevelse. Servera biffarna och bönorna med fluffigt ris och middagen är redo att ätas.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2018
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: välj lämpligt mjölkfritt ostalternativ. Byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fy fan vad äckliga torra biffar! Andra gången vi får dessa i vegokassen. Usch!
Martin
2018-08-21Oätliga!
Karin
2018-08-19