Stekt biff med potatissallad

87
2
Stekt biff med potatissallad

Biff är fantastiskt gott. Även när den är stekt passar den fint till potatissallad. Du steker biffen på bara några minuter i stekpannan och smaksätter med paprikapulver. En läcker potatissallad är gott att äta till som du här gör på bland annat potatis och rädisor blandat med en god tomatdressing.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2016

Stekt biff med potatissallad

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
150 g
haricots verts
1
rödlök
1/2
knippa rädisor
1 msk
vitvinsvinäger
1 msk
olivolja
3 msk
soltorkad tomatcrème
ca 600 g
minutbiff
1 msk
olja
-
salt och peppar
1 tsk
paprikapulver

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Toppa potatissalladen med rostad lök och krydda köttet med timjan i stället för paprikapulver.

Vad tyckte du om receptet?

87

Kommentarer

Theresé

2016-05-01

Alldeles för lite dressing till potatisen, då de inte fanns mer tomatkräm tog vi mer olivolja o balsamvinäger för att få dressingen över all potatis. Som sagt köttet blir otroligt segt om msn inte vill ha rött.

Ulrika

2016-04-26

Ingen i familjen tyckte detta var bra. Kunde fått bättre betyg om inte köttet varit så fruktansvärt segt.

Näringsvärde per portion

Energi 1971 KJ / 471 kCal
Fett 13 g
Salt 2.3 g
Kolhydrater 43 g
Protein 40 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept