Grillad ryggbiff med sydfransk bruschetta

11
2
Grillad ryggbiff med sydfransk bruschetta

Den fint marmorerade ryggbiffen US Beef Striploin är en mör och saftig höjdare på grillen. Med fettkappan kvar så maximeras smakerna. Ett färgglatt tillbehör till grillköttet är en bruschetta med rostade grönsaker, oliver och färskost spetsad med apelsin och vitlök. Välkommen till medelhavet.

Grillad ryggbiff med sydfransk bruschetta

Ingredienser

4 portioner
2 röda paprikor (gärna spetspaprikor)
2 rödlökar
3 msk olivolja
salt och svartpeppar
150 g haricots verts (bönor)
1 kruka persilja
1 apelsin
1 vitlöksklyfta
200 g cream cheese (färskost)
1 dl oliver
4 stora skivor lantbröd

Till servering

grillad US Beef ryggbiff (Striploin)

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri cream cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt ut cream cheesen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Åsa

2020-05-28

Galet gott!! Jag la till champinjoner till grönsakerna och så måste man göra fler skivor bröd för en var räcker inte. :)

Anneli

2020-03-20

Fräscht o gott! Lättlagat! Har gjort det många gånger. 👍

Näringsvärde per portion

Energi 2654 KJ / 634 kCal
Fett 407 g
Kolhydrater 304 g
Protein 384 g
Läs mer om näringsvärden