Grillad ryggbiff med sydfransk bruschetta
Den fint marmorerade ryggbiffen US Beef Striploin är en mör och saftig höjdare på grillen. Med fettkappan kvar så maximeras smakerna. Ett färgglatt tillbehör till grillköttet är en bruschetta med rostade grönsaker, oliver och färskost spetsad med apelsin och vitlök. Välkommen till medelhavet.
Ingredienser
4 portioner
2 röda paprikor (gärna spetspaprikor)
2 rödlökar
3 msk olivolja
salt
svartpeppar
150 g haricots verts (bönor)
1 kruka persilja
1 apelsin
1 vitlöksklyfta
200 g cream cheese (färskost)
1 dl oliver
4 stora skivor lantbröd
Till servering
grillad US Beef ryggbiff (Striploin)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2654 KJ / 634 kCal
Fett40.7 g
Kolhydrater30.4 g
Protein38.4 g
Kommentarer
Galet gott!! Jag la till champinjoner till grönsakerna och så måste man göra fler skivor bröd för en var räcker inte. :)
Åsa
2020-05-28Fräscht o gott! Lättlagat! Har gjort det många gånger. 👍
Anneli
2020-03-20