Grön sparrisfrittata

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Grön sparrisfrittata

Läckert grön omelett med både sparris och ärter som passar perfekt på en buffé. Frittatan är lika god varm som ljummen. Dijonsenap och Västerbottensost ger omeletten en spännande smak.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Grön sparrisfrittata

Ingredienser

6 portioner
2 knippen grön sparris (à 250 g)
150 g frysta ärtor
1 påse riven Västerbottensost (à 150 g)
1 msk dijonsenap
12 ägg
1 tsk salt
2 krm peppar
rucola till garnering
smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1363 KJ / 326 kCal
Fett23 g
Salt1.92 g
Kolhydrater5 g
Protein24 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Galette med grön sparris och Västerbottensost
Betyg 4.8 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frittata med sparris
Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Veggie bowl med primörer, kikärtor och ärthummus
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris- och ostpaj
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Avokadosallad med råhyvlad sparris och pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga