Rostad sötpotatis med primörhack och finriven Västerbottensost

Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
0
Rostad sötpotatis med primörhack och finriven Västerbottensost

En klassisk hasselbackspotatis men med ny twist. När smaken av sötpotatis möter Västerbottensost, pistage och chili skapas både spännande smaker och härliga färgkombinationer.

Rostad sötpotatis med primörhack och finriven Västerbottensost

Ingredienser

4 portioner
4   små sötpotatisar
rapsolja
flingsalt
150 g  fint riven Västerbottensost
1   bunt grön sparris
salt och peppar
1   tvättad och fintärnad citron
1   röd chili
1 dl  hackade pistagenötter
1/2 dl  olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos och ägg.
Innehåller mjölkprotein.Recept och bild från Västerbottensost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1655 KJ / 395 kCal
Fett28 g
Salt0.95 g
Kolhydrater19 g
Protein17 g

Testa liknande recept

Bruten choklad med pistage och flingor av Västerbottensost
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cannelloni à la Burträsk
Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snurror med Västerbottensost och pistagnötter
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommargrönt smör med Västerbottensost
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Brytbröd med kalamataoliver
Betyg 2.9 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtglass med vit choklad och Västerbottensost
Betyg 3.6 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga