Grön omelett med ärtor och fetaost

Sätt både fin färg och smak på omeletten genom att blanda ägg med bladspenat och gräslök innan tillagning. Servera den gröna härligheten med fetaost och ännu mer grönt – ärtor och mynta.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2024

Gör så här
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1922 KJ / 459 kCal
Fett33 g
Salt6.9 g
Kolhydrater8 g
Protein31 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
6 stAlldeles för mycket med 1,5 tsk salt i äggsmeten. Blev jättesalt! Törstig hela kvällen efter maten. Hälften hade räckt.
Ingrid
Mums!
Karin
6 ägg låter mer som att det är för 4 personer och inte 2 som ni ingett!
Lena