Grön lasagne

Lättlagad och god lasagne med bladspenat, purjolök, fetaost och ostsås. En vällagad lasagne av färska lasagneplattor. Servera tillsammans med en god sallad och bröd.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2392 KJ / 572 kCal
Fett13.4 g
Kommentarer
16 stSmakade bara purjolök, ej heller tidsangivelsen stämmer. Rekomenderar att ha inne den i minst 20min. Reducera purjolök till mindre än hälften av angivet mått
Johan
Supergod Lasagne! Hoppade dock över purjolöken ☺️
Rebecca
Jag tog i soltorkade tomater och vitlök, det blev gott.
Camilla
Smakade bara purjolök. Rå purjolök. Trist! Lagar inte igen
Ulla
Smakade bara purjolök, mycket besviken.
Ulrika
Jättegott! Jag varierade med att slänga i en hackad röd paprika samt bytte ut fetaosten mot tofu, och bytte färdig ostsås mot hemmagjort bechamelsås på havremjölk och havregrädde. Rätten blev då helt vegansk och riktigt smarrig :)
Maria
Gott och lättlagat! Jag brukar ha i rödlök istället för purjo och använder vanliga torra lasagneplattor. Maken, som oftast rynkar på näsan när vi ska äta något vegetariskt, tycker att den här lasagnen är jättegod.
Anna
Kanongod och fräsch middagsmat! Har räknat ut att denna rätt ger 11 ProPoint enligt Viktväktarnas nya beräkningssätt, en klart "godkänd" middag med andra ord. Jag lägger i några soltorkade tomater (12 ProPoint), ibland har jag även lyxat till med lite pinjenötter.
Monica
Mycket gott tycker jag, sådär tycker sambon. Hade i och för sig lite skinka i, men jag tror nog det hade varit gott utan också. Snabbt och lätt. Kommer definitivt att lagas igen.
Tina
Jättegott men jag kompletterade röran med en hackad röd paprika, några strimlade soltorkade tomater och några skivade färska champinjoner. Tyckte ändå det var för lite fyllning så nästa gång tar jag mer spenat i!
Hannah