Maxad bönsallad 

Betyg 3.1 av 5.
17 personer har röstat
0
Maxad bönsallad 

Matig sallad på sojabönor, vita bönor och sockerärter. Bönorna blandas med kronärtskocka, haricots verts och oliver. En dressing på dijonnaise, olivolja och vitvinsvinäger ger sista touchen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Maxad bönsallad 

Ingredienser

6 portioner
150 g  sockerärtor
150 g  haricot vert
1   paket frysta sojabönor (à 250 g)
1   rödlök
1   burk kronärtskockshjärtan (à ca 400 g)
1   burk stora vita bönor (à ca 400 g)
1   burk grillad paprika (à 200 g)
1 dl  kalamataoliver

Dressing

1/2 dl  dijonnaise (senapsmajonnäs)
1/2 dl  olivolja
1 msk  vitvinsvinäger
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i dijonnaisen.
Gör äggfri: ersätt dijonnaisen med 2 msk dijonsenap och 2 msk äggfri majonnäs (för 6 port). 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1429 KJ / 342 kCal
Fett19 g
Salt2.2 g
Kolhydrater20 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Rostade sojabönor
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bönsallad med bacon
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Green goddess-röra
Betyg 4.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostade bönor
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pestokryddad bönsallad
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svamppasta med soltorkade tomater och oregano
Betyg 3.6 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga