Rostade sojabönor

6
1
Rostade sojabönor

Nyttigt och proteinrikt snacks på sojabönor som blir ordentligt knapriga när de rostas i ugnen med lite olja. Det är meningen att de ska få rejält med färg, men inte smaka bränt. Den heta kajennpepparn kan ersättas med spiskummin eller paprikapulver.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Rostade sojabönor

Ingredienser

4 portioner
200 g
sojabönor
1 msk
olja
1 1/2 tsk
salt
1 krm
kajennpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Anita

2020-11-25

Supergott och enkelt att göra.Billigare än andra favoriter (jordnötter och cashewnötter) och går att krydda efter tycke och smak.

Näringsvärde per portion

Energi 365 KJ / 89 kCal
Fett 6 g
Salt 2.6 g
Kolhydrater 2 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept