Grön bönsallad

Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grön bönsallad

I denna krispiga sallad hyllar vi gröna sköna bönor. Salladen avnjuts tillsammans med en fräsch, söt vinägrett med juice och skal från apelsin. Supergott till fisk, kött eller i all sin enkelhet.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021

Grön bönsallad

Ingredienser

6 portioner
450 g haricots verts (bönor)
300 g sockerärtor eller salladsärtor
3 dl tinade frysta sojabönor
1 msk finrivet apelsinskal
2 msk färskpressad apelsinjuice
2 1/2 krm salt
2 krm svartpeppar
2 msk olivolja

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:00:30
00:00:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Maxad bönsallad
Betyg 3.1 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Haricots verts med tranbärs- och apelsinsmör
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödingcarpaccio med ärtcitronette
Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grön sommarsallad
Betyg 4.6 av 5.134 personer har röstat
Receptet har 21 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad endive med apelsin- och dragonvinägrett
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade sojabönor
Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad