Grillspett med fläskkarré och potatis
Hela middagen på ett spett! Grillspett med potatis, paprika, lök och fläskkarré marinerad i saffran, paprikapulver och spiskummin är en perfekt rätt för sommarens grillkvällar.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2024
Ingredienser
4 portioner
12 små potatisar
500 g skivad benfri fläskkarré
2 tsk paprikapulver
1 1/2 tsk spiskummin
1 förp saffran (á 1/2 g)
1 1/2 tsk salt
2 gula lökar
1 röd paprika
grillspett
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1464 KJ / 349 kCal
Fett14 g
Salt2.7 g
Kolhydrater28 g
Protein25 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer