Grillad majskolv med parmesan och jalapeñomajonnäs

0
0
Grillad majskolv med parmesan och jalapeñomajonnäs

Grillade majskolvar går alltid hem och är roliga att äta. Trevligt sällskap till den söta majsen är smakrik parmesan, knaprig rostad lök och färsk gräslök. Servera majskolvarna med en majonnäs med chilisting av jalapeño och det är bara att hugga in.

Skriv ut
Grillad majskolv med parmesan och jalapeñomajonnäs

Ingredienser

4 portioner
2 msk
avrunnen inlagd jalapeño
2 dl
majonnäs
1 dl
finriven parmesanost
4
färska majskolvar
2 msk
olja
-
salt
-
svartpeppar
1/2
kruka gräslök
1 dl
rostad lök

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Gör mjölkproteinfri: byt ut osten mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex. parmigiano reggiano.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2837 KJ / 678 kCal
Fett 59 g
Salt 2.6 g
Kolhydrater 28 g
Protein 10 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept