Grillad majskolv med parmesan och jalapeñomajonnäs
Grillade majskolvar går alltid hem och är roliga att äta. Trevligt sällskap till den söta majsen är smakrik parmesan, knaprig rostad lök och färsk gräslök. Servera majskolvarna med en majonnäs med chilisting av jalapeño och det är bara att hugga in.
Ingredienser
4 portioner
2 msk avrunnen inlagd jalapeño
2 dl majonnäs
1 dl finriven parmesan
4 färska majskolvar
2 msk olja
salt
svartpeppar
1/2 kruka gräslök
1 dl rostad lök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2837 KJ / 678 kCal
Fett59 g
Salt2.6 g
Kolhydrater28 g
Protein10 g
Kommentar
Vad är det för röra bredvid på bilden förutom majonnäs?
Annika
2021-08-13Hej Annika! Det är rostad lök. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-08-13