Grillad portabelloburgare med tryffelaioli och klyftpotatis
Variant av vegoburgare är detta som mycket väl kan bli din nästa favorit. Burgarna görs av två portabellosvampar som läggs ihop med ett vitlöksdoftande smör. Servera svampburgarna i bröd tillsammans med aioli och grönsaker samt krispig klyftpotatis.
Ingredienser
Klyftpotatis
Portabelloburgare
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet och aiolin samt osten som kan innehålla löpe.
Gör glutenfri: välj glutenfria hamburgerbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsalternativ av parmesan och smör.
Gör äggfri: välj äggfri aioli. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer